שיבוץ

פתיחת כיתות בבתי הספר היסודיים מותנית בתקן משרד החינוך ובכפיפות לפרוגרמה של מבנה ביה"ס. לכן, במקרה בו יווצר מצב של רישום יתר, יופעלו הקריטריונים לשיבוץ גם אם הרישום נעשה בתקופת הרישום.

הקריטריונים לשיבוץ במקרה של עודף רישום:

אגף החינוך שואף לאפשר לכל תלמיד ותלמידה ללמוד בביה"ס בו בחרו, אך יש לקחת בחשבון כי אם ביה"ס המועדף על התלמידים וההורים אינו ביה"ס העוגן שלהם, הרי שקיימת האפשרות שתלמידים לא ישובצו אליו, בשל חוסר מקום פנוי, תקני משרד החינוך וכו'.

במקרה של עודף ביקוש, תתקיים הגרלה בין התלמידים שבחרו בבית ספר מסוים, על פי נהלים שנקבעו מראש. כל הילדים שבחרו בבית ספר שהוא לא העוגן , יעלו להגרלה.

עדיפות תינתן לתלמידים להם נכות, או מוגבלות פיזית ובעיות רפואיות.

ההגרלה מתקיימת במשרדי אגף החינוך בנוכחות: יועץ משפטי, נציגות ועד הורים עירונית, נציגות אגף מו"פ משרד החינוך ונציגות אגף החינוך. ההגרלה מצולמת ומפוקחת.

הקבלה לבית ספר עוגן מובטחת, אם בחרו בו התלמידים וההורים בעדיפות הראשונה בתקופת הרישום, בכפוף לתקן ולמספר הכיתות המאושר ע"י משרד החינוך.

שימו לב – הורים שירשמו את ילדיהם לאחר תקופת הרישום, ישובצו על בסיס מקום פנוי באחד מבתי הספר ולא בהכרח על פי הדירוג שביקשו, כמו כן לא תישמר להם הזכות להירשם לביה"ס עפ"י אזור הרישום.

הודעת שיבוץ

אתר השיבוציחם יהיה פתוח החל מיום שלישי 20.05.25 בשעה 16:00 ועד ליום ראשון 03.06.24.
במקביל ההורים יקבלו הודעת sms עם השיבוץ.
יש לעדכן את הקישור והתאריכים באתר העירייה בהתאם.

לאתר השיבוץ כנסו לכאן

ערעור- ניתן לערער על השיבוץ דרך אתר העירייה בלבד, במשך 10 ימים מיום קבלת הודעת השיבוץ.